Odin roept Vallee Verte Parmigiano Reggiano terug om stukjes glas

Foto: Vallee Verte/productwaarschuwing

Odin meldt dat fabrikant Vallee Verte een terugroepactie is gestart voor Parmigiano Reggiano. In een partij van deze kaas kunnen stukjes glas zitten.

De terugroepactie geldt voor de Vallee Verte Parmigiano Reggiano (20 maanden DOP) met Odin artikelnummer 1238 die is verkocht in de winkels van 15-5-2023 t/m 03-07-2023.

Niet eten

Het eten van deze kaas kan leiden tot (inwendig) letsel. Eet deze kaas daarom niet op. Heb je in de genoemde periode deze kaas gekocht bij Odin, breng de kaas dan terug naar de winkel zodat deze vernietigd kan worden. Op vertoon van de kassabon krijg je het aankoopbedrag terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met Odin via telefoonnummer 0345 – 57 51 54 of via [email protected].

Bron: Odin, 4 juli 2023

vallee

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen