Expositie over 10 jaar Renkumse Molen in de Zoomerij Oosterbeek

Foto: Henk Moll

Oosterbeek – Van woensdag 1 mei tot zaterdag 29 juni kun je in de Zoomerij Oosterbeek de nieuwe expositie van Camera Club Oosterbeek bezoeken.

Om het 10-jarig bestaan van de gerestaureerde molen in Renkum te vieren, hebben de fotografen van de Camera Club verschillende ‘gezichtspunten’ gebruikt om de veelzijdigheid van de molen weer te geven.

Van akker tot bakker

De naam van de expositie is: “Van akker tot bakker”, Renkumse molen 10 jaar in bedrijf. Negen clubleden kozen elk een onderwerp, zoals het maken van roggebrood, de handen aan het meel,  de medewerkers of de molenaars aan het werk, de techniek van de molen of de lokale bakkerij. De verschillende onderwerpen zijn tijdens de expositie te zien.

De expositie is tijdens de openingstijden van de Zoomerij Oosterbeek gratis te bezoeken. De Zoomerij Oosterbeek is de nieuwe naam van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ. Het adres van de Zoomerij Oosterbeek is Generaal Urquhartlaan 1, 6861 GE Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen