Buurtbemiddeling Renkum bestaat 15 jaar en gaat ‘op reis’ met expositie

Locoburgemeester Daniëlle van Bentem opende symbolisch de expositie in het gemeentehuis
Locoburgemeester Daniëlle van Bentem opende symbolisch de expositie in het gemeentehuis
Foto: Buurtbemiddeling Renkum

Buurtbemiddeling Renkum bestaat dit jaar 15 jaar. Om hier aandacht aan te geven gaat de expositie “15 jaar in gesprek brengen” op reis door de gemeente.

In de aanloop was deze de afgelopen maand te zien in het gemeentehuis, waar locoburgemeester Daniëlle van Bentum de opening verrichte.

Van Renkum naar Oosterbeek

Vanaf 4 november is deze expositie tijdens de maand november te zien in MFA Doelum in Renkum. Buurtbemiddelaars delen hun eigen bijzondere ervaring in beeld en verhaal. De foto’s zijn gemaakt door de Camera Club Oosterbeek. In december komt de expositie naar de Klipper in Oosterbeek.

buurtbemiddelingBuurtbemiddeling is een laagdrempelige voorziening die buren en buurtgenoten helpt hun conflicten met elkaar op te lossen door het inzetten van vrijwillige buurtbemiddelaars. Wie geïnteresseerd is om buurtbemiddelaar te worden kan dit aangeven bij bureau buurtbemiddeling Renkum.

Inwoners die deze ondersteuning kunnen gebruiken nemen contact op met 088-784 6 487 of kijken op buurtbemiddeling.nu voor meer informatie.

Exposities 2022

  • De maand november in MFC Doelum, Hogekampseweg 45 in Renkum
  • De maand december in bibliotheek de Klipper, Generaal Urquhartlaan 1 in Oosterbeek Oosterbeek

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen