Opening expositie Lokaal Verhaal met duurzame tips

nov 14 2022, 11:21 Exposities
jesse laport hpv 2022
Oosterbeek - Hoe verbeeld en verwoord je duurzaamheid? Dat was de opdracht die Het Park Vertelt zichzelf stelde samen met CameraClubOosterbeek (CCO).
Duurzaamheid is een Lokaal Verhaal binnen de gemeente Renkum, die zich heeft uitgesproken om in 2040 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Daarom koos Het Park Vertelt duurzaamheid als thema voor de eerste editie van Lokaal Verhaal, een expositie in woord en beeld over duurzame initiatieven in de gemeente Renkum.
De fotografen van CCO maakten beelden van zes duurzame initiatieven in de gemeente Renkum. Dichter Jesse Laport schreef daar gedichten bij.Het duurzame Lokaal Verhaal

Het resultaat van deze samenwerking is te zien tijdens de expositie Lokaal Verhaal die op 19 november om 14.00u feestelijk geopend wordt in de bibliotheek te Oosterbeek.
Tijdens deze opening zal Jesse Laport duurzame gedichten voordragen. Diverse duurzame organisaties presenteren zich met een duurzame pitch, waaronder Warmtescan, Groene Kerken, Clusterwoningen Toekomst Proof, Het Groene Spoor Oosterbeek en het CDA.
Buiten de bieb staat de Klimaatkeet
klaar om je alles te vertellen over slim gebruik van regenwater en het vergroenen van je tuin.
Wil je ook alles weten over duurzaamheid in de gemeente Renkum? Kom dan op 19 november naar bibliotheek Oosterbeek voor duurzame tips en een duurzaam drankje! De expositie Lokaal Verhaal is tot en met eind december 2022 te zien.
Je vindt de bibliotheek in Oosterbeek aan de Generaal Urquhartlaan 1

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .