Fotoserie: Zonnige zaterdag vol enthousiaste Renkumfietsers

Of ze nu uit Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum of Wolfheze kwamen, zaterdag 13 mei waren ze allemaal Renkumfietsers.

In bijna ieder dorp was een startpunt, daar stonden ze er om 10:00 uur helemaal klaar voor en al vóór die tijd, stonden de Renkumfietsers al present. Trappelend om te beginnen want het beloofde een mooie dag te worden. En dat werd het.

Renkum fietst

De dorpen gingen massaal op de fiets. Vrijdag bleek het magische aantal inschrijvingen van 1400 bereikt te zijn. Dat had niemand verwacht want er waren er precies dat, 1400 tasjes met versnaperingen, drinken en consumptiebonnen. Maar ondanks dat de tasjes op waren, de routes waren dat niet en de appels ook niet. Uiteindelijk zijn er dus ruim 1400 op de fiets geklommen voor deze unieke fietstocht.

In Wolfheze gingen veel Renkumfietsers ook langs de nieuwe brandweerkazerne. Die werd die dag officieel geopend en er was van alles te doen. In Renkum was een tussentijds bezoekje aan de Lentebazaar in de kerk om wat leuks te scoren aan te bevelen.

Klik op de foto bovenaan om de fotoserie te zien. Van Renkum naar Heelsum, Doorwerth, Oosterbeek en Wolfheze, weer terug naar Renkum.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen