Spoorwegovergang Wolfheze dicht voor verplaatsen gasleiding

Foto: Renkum Nieuws

In Wolfheze wordt de spoorwegovergang binnenkort vervangen door een spoortunnel. Om dat voor te bereiden, is het nodig een gasleiding te vervangen en te verplaatsen. Dit gebeurt door de Gasunie.

Vanwege deze werkzaamheden gaat de spoorwegovergang Wolfhezerweg tijdelijk dicht.

Afsluiting vanaf 23 mei

De afsluiting begint op donderdag 23 mei 2024 om 6.00 uur en duurt tot 18.00 uur voor het werk aan de gasleiding. Ze proberen de afsluiting zo kort mogelijk te laten duren, maar als de werkzaamheden nog niet klaar zijn, blijft de spoorwegovergang ook vrijdag 24 mei 2024 afgesloten tot de werkzaamheden klaar zijn. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven. De voetgangerstunnel blijft wel open en de treinen rijden volgens de gebruikelijke dienstregeling.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen