De heer en mevrouw Bannink zijn vandaag 70 jaar getrouwd

Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Vandaag is het echtpaar Bannink 70 jaar getrouwd! Samen met hun drie kinderen en vijf kleinkinderen vieren ze deze briljanten bruiloft in hun appartement in Oosterbeek.

Burgemeester Agnes Schaap heeft het briljanten koppel vandaag persoonlijk van harte gefeliciteerd met deze enorme mijlpaal! Het echtpaar Bannink allebei geboren in Nederlands Indië, heeft drie kinderen en vijf kleinkinderen.

Actief leven

Na de oorlog tijdens de bootreis van Nederlands Indië terug naar Nederland leerde het echtpaar elkaar kennen. De heer Bannink studeerde in Wageningen tropische landbouw en mevrouw Bannink fysiotherapie in Amsterdam. In 1951 trouwden ze en is het echtpaar 2 jaar later vertrokken naar het toenmalig Belgische Congo, toen met hun eerste zoon. Later zijn er nog twee kinderen geboren.

De heer en mevrouw Bannink staan midden in het leven, volgen actief het nieuws in binnen- én buitenland en hebben nog vele hobby’s. Tennissen, golfen, lezen (met name over Indië , Indonesië en de Tweede Wereldoorlog) , tennissen en tuinieren. De ontwikkelingen van en door de kleinkinderen worden op de voet gevolgd. Ook hebben zij veel vrijwilligerswerk in het verenigingsleven gedaan.

Alle sport op de televisie zoals; Europees Kampioenschap voetbal, tennis, Wereldkampioenschappen hockey, Olympische Spelen, Paralympische Spelen, worden met veel belangstelling en enthousiasme gevolgd. De medewerkers van de thuiszorg zijn zij buitengewoon dankbaar voor de toegewijde hulp en zorg.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen