Luitine en Winfried Vetter-Elerie zijn 60 jaar getrouwd!

Foto: Berry de Reus

Heelsum – Vandaag kwam burgemeester Agnes Schaap op bezoek bij het echtpaar Luitine en Winfried Vetter-Elerie. Zij waren op 14 augustus 60 jaar getrouwd.

De jubilarissen wonen in Heelsum.

Tirol

Winfried Vetter en Luitine Elerie ontmoetten elkaar in 1960 in Tirol. Winfried kwam uit Koblenz en Luitine uit Wageningen. Winfried had bij Vetterde luchtmacht voor 4 jaar getekend en was met een opleiding bezig als straaljagerpiloot. Dat vond Luitine echter geen goed idee.

Na hun trouwen woonden het paar twee en een half jaar in Duitsland en kregen daar 2 zoons. Terug in Nederland kreeg Winfried een baan bij Parenco. Luitine hielp haar ouders in de radio- en tv-winkel op de Markt in Wageningen.

Beiden zijn nog sportief. Luitine doet al meer dan 50 jaar aan beweging. Ze is nu alweer 12 jaar bij Marianne de Pagter, Dance4fit voor 50plussers. Beiden waren vrijwilliger bij die dansschool. Ze fietsen veel samen (zonder accu) en Winfried fietst ook nog op zijn racefiets. Ze hopen dit nog lang samen te mogen doen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen