Johan en Ineke Puttenstein-Meulenbelt zijn 65 jaar getrouwd

Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Burgemeester Agnes Schaap bezocht gisteren het echtpaar Johan en Ineke Puttenstein-Meulenbelt. De burgemeester feliciteerde het echtpaar alvast namens de gemeente Renkum want maandag 9 oktober is het echtpaar 65 jaar getrouwd.

En dat verdient natuurlijk een bloemetje!

Van bruiloften, komen bruiloften

Dat blijkt in dit geval maar al te waar. Dhr. en Mw. Puttenstein-Meulenbelt hebben elkaar ontmoet op een bruiloft via de zus van de bruidegom. Zij was een vriendin van de bruid.

Mevrouw groeide op in Breda en meneer in Amersfoort. Na hun huwelijk op 9 oktober 1958 te Zeist woonde het echtpaar eerst in Zeist, toen in Zaandam, Arnhem, Rheden en sinds 2018 in Oosterbeek. Na ruim 4 jaar in een appartement aan de Valkenburglaan wonen ze sinds december 2022 samen in verpleeghuis De Sonnenberg.

Meneer heeft tot aan zijn pensioen als leraar en locatie directeur gewerkt op de Christelijke Technische school in Arnhem, mevrouw was tandartsassistente. Zolang de gezondheid het toeliet gingen ze in de zomer graag samen op stap met de caravan en maakten mooie reizen naar o.a. Frankrijk, Italië en Spanje. In de winter gingen ze graag een week skiën en langlaufen.

Samen kregen ze twee kinderen, inmiddels zijn er ook twee kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Door de zwakke gezondheid van het echtpaar vieren ze hun bruiloft in kleine kring.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen