Lentebazaar grote kerk Renkum brengt 22.000 euro op!

Renkum – De lentebazaar in de grote kerk aan de Kerkstraat heeft afgelopen vrijdag en zaterdag een hele mooie opbrengst van 22.000 euro opgeleverd!

De zonovergoten markt trok weer veel bezoekers.

Goed scoren voor een prikkie

De organisatie is zeer verheugd met deze prachtige opbrengst. De diaconie van de PKN-kerk zal een kwart van de 22.000 euro doneren aan Inclusion, een stichting die kinderen met een beperking in Ghana ondersteunt.

Het weer werkte geweldig mee en het was lekker druk in het dorp wegens Renkumfietst. Er waren allerlei tweedehands zaken te koop, van speelgoed en sierraden tot kleding, servieswerk en heel veel boeken. Maar er werden ook oliebollen gebakken, waren er mooie plantjes te koop en kon je prijzen winnen met het rad.

22.000 euro
De goed gesorteerde en enorm gevulde boekenmarkt

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen