Pinksterzondag aftrap 50 jaar Raad van Kerken

Foto: PKN

Oosterbeek – Pinksterzondag 28 mei is de aftrap van alle festiviteiten in het kader van 50 jaar Raad van Kerken Oosterbeek-Wolfheze en Doorwerth-Heveadorp.

Je bent welkom om 10.00 uur voor een feestelijke Pinksterviering in de Vredebergkerk te Oosterbeek waar voorgangers uit alle vier geloofsgemeenschappen (Bernulphuskerk, Ontmoetingskerk, Remonstrantse Kerk, Vredebergkerk) hun medewerking aan zullen verlenen: wat heeft oecumene ons gebracht? Deze zondag zal dan ook alleen de Vredebergkerk geopend zijn.

In de dienst is ook aandacht voor de kinderen, die daarna naar hun eigen kindernevendienst zullen gaan. Voor 0 tot vierjarigen is er oppas.

Onthulling banier 50 jaar Raad van Kerken

Na afloop van de viering zullen we onder muzikale begeleiding buiten de banier onthullen die speciaal voor dit jubileum is gemaakt en die bij elke festiviteit bij de vijf kerkgebouwen zal wapperen. Daarna drinken we gezamenlijk koffie met iets lekkers en zullen we de aanwezigen aangenaam bezighouden zodat we op een ongedwongen manier de kennismaking voort kunnen zetten

Ze hopen op een grote toestroom van kerkgangers uit alle betrokken geloofsgemeenschappen.

Oproep:

Om deze dag extra luister bij te zetten, zou het leuk zijn als je in je kleding iets van rood/oranje/geel – uitgesproken kleuren van het Pinksterfeest – wilt stoppen. Dat mag iets heel kleins zijn, maar ook van top tot teen!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen