Feest van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe in de Mariabedevaartskerk

Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Op zondagmiddag 10 december 2023 vindt in de Mariabedevaartskerk een bijzonder programma plaats dat in het teken zal staan van het feest van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe (Maria wordt daar vereerd als de beschermster van de ongeborenen).

Het programma wordt begeleid door priester Koos Smits uit Utrecht. Thema: de liefde van de maagd Maria voor het ongeboren kind.

Programma

  • 15.00 u Heilig uur met gebed en eucharistische aanbidding en het pro life rozenkransgebed
  • 16.00 u Eucharistieviering, met muziekduo Magnificat
  • 17.00 u Persoonlijke toewijding aan de maagd Maria met processie in de kerk onder begeleiding van Mexicaanse liederen.

Na afloop is er koffie, thee en chocolademelk in de pastorie met gelegenheid voor ontmoeting.

Je vindt RK Bedevaartskerk O.L.Vrouw ten Hemelopneming aan de Dorpsstraat 1, 6871 AA Renkum. De kerk is goed bereikbaar met bus 352.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen