Lekenpreek door Esther van Fenema in de Remonstrantse kerk

Foto: Esther M. van Fenema

Oosterbeek- Esther M. van Fenema (Haarlem, 25 november 1970) is een Nederlands psychiater, columnist en schrijver met een jarenlange ervaring in haar vak. Met haar unieke kijk op de psychische gezondheid en welzijn weet zij mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Als psychiater heeft Esther van Fenema talloze mensen geholpen met hun psychische problemen en heeft zij een sterke reputatie opgebouwd in haar vakgebied. Daarnaast is zij een veelgevraagd spreker op congressen en evenementen, waar zij haar kennis en inzichten deelt met een breed publiek.

Schrijfster

Naast haar werk als psychiater en spreker is van Fenema ook actief als schrijver. Zo heeft zij meerdere boeken geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Samen met Joost Röselaers (predikant Remonstrantse Gemeente Oosterbeek) schreef zij het boek ‘De Leegte Voorbij, op zoek naar een verhaal dat ons verbindt’. (2023). Voor dit boek gingen de psychiater en de predikant op pad om zeventien zorgvuldig gekozen bekende, voornamelijk Nederlandse mensen te interviewen. Met dit boek hopen zij een bewustwording op gang te brengen om de grootste crisis van onze tijd te adresseren: de leegte.

De lekenpreek komende zondag 14 april (met Joost Röselaers als voorganger) in de Remonstrantse kerk in Oosterbeek zal een unieke en inspirerende ervaring zijn. Fenema zal haar kennis en wijsheid op een toegankelijke en boeiende manier delen waardoor iedereen, ongeacht hun achtergrond zich verbonden zal voelen met de boodschap.

Je vindt de kerk van de Remonstrantse Gemeente Oosterbeek aan de Wilhelminastraat 10 in Oosterbeek. Het begint om 10 uur.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen