Kunst Collectief Wolfheze exposeert tijdens de Kunstroute 2024

Kunstdorp Wolfheze
Kunstdorp Wolfheze
Foto: Kunstdorp Wolfheze

Kunst-Collectief Wolfheze debuteert tijdens Kunstroute Renkum op 1 en 2 juni. Vijf beeldend kunstenaars exposeren hun werk en vertegenwoordigen met passie en verve Kunstdorp Wolfheze.

Op zondagmiddag zal van 14.00-17.00 uur Live-muziek te beluisteren zijn. Martin’s Mood brengt transparante, vlot in het gehoor liggende jazz en bossanova.

Easy listening

Het repertoire bestaat uit easy listening nummers met jazzy en bossa inslag. De zang door Donya Martin wordt begeleid door Hans Kwakkernaat op piano, Boris Oostendorp op bas en Hans Martin op drums. Muziek om heerlijk achteroverleunend van te genieten.

Het belooft een fantastisch weekend te worden! Meer informatie vind je op de website: kunstdorpwolfheze.nl

Je bent van harte welkom op de vertrouwde locatie: s.v. Wodanseck, Duitsekampweg 45, Wolfheze 1 en 2 juni van 11.00-17.00 uur.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen