Kunstmatinee staat bol van nieuwe exposanten en live-muziek

jul 04 , 18:13 Kunst&Cultuur
kunst 78 1 1
Wolfheze - Na een sprankelende muziektheatervoorstelling is het weer tijd voor de zomerzondagmiddag-editie van Kunstdorp Wolfheze.
Het komend KunstMatinee van 14 juli zal weer bol staan van nieuwe exposanten en live-muziek!

Kunst en muziek

Ariane Stieg - Beeldend vormgever
heeft een fascinatie voor de natuur en de grafische, vaak abstracte elementen welke erin voorkomen. Zij houdt zich bezig met fotografie: bewerking of vervreemding van foto’s, tekenen en grafiek.
Kees Kroon - Natuur en fine-art fotograaf
richt zich met name op het fotograferen van landschappen. Hij heeft daarbij een voorkeur voor verlaten en lege (kust)landschappen, waarvan hij de grootsheid en verwondering tracht weer te geven.
Karin van Aken - Beelden en gedichten
creëren is als ademen voor haar. Zij brengt dit graag tot uiting via het beeldhouwen in steen en het schrijven van gedichten. Haar beelden en gedichten zijn met elkaar verweven.
Vanaf 14.00 uur zal Copagrow
met popclassics eerlijke semi-akoestische muziek brengen. Zij spelen ballads en popclassics met country-invloeden en een beetje melancholie. Een breed repertoire van Jackson Brown tot Gordon Lightfoot tot The Kinks.
Het belooft weer een zinderend kunstmatinee te worden! Je bent van harte welkom zondag 14 juli van 12.00-17.00 uur op de vertrouwde locatie s.v. Wodanseck, Duitsekampweg 45, Wolfheze.
Meer informatie vind je op de website: kunstdorpwolfheze.nl .

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .