Sprookjesconcert Da Capo (Koninklijke Harmonie Oosterbeek)

mrt 18 2022, 6:30 Kunst&Cultuur
da capo
Oosterbeek - Het eerste concert dat in het 125 jarige jubileumjaar van de KHO gehouden zal worden, wordt verzorgd door het Opleidingsorkest Da Capo onder leiding van Marc Dammers.
Op zaterdag 26 maart om 14.00 uur zal in Lebret Zalencentrum (Lebretweg 51, Oosterbeek) een sprookjesconcert worden gegeven.

Sneeuwwitje

Verteller Hans Platenkamp zal het aanwezige publiek meenemen in het verhaal van Sneeuwwitje en de zeven dwergen met een Oosterbeekse twist… Op verschillende momenten in het verhaal zal het orkest bijpassende muziek spelen. Zo wordt het een muzikaal sprookje!
Het wordt echt een erg leuk concert waarbij ook de medewerking van scholen is gevraagd voor de aankleding van de zaal zullen onder andere een decor en tekeningen gemaakt worden. De drie mooiste tekeningen verdienen bovendien een prijs. Ook zullen met verschillende klassen instrumenten gemaakt worden zodat de kinderen ook daadwerkelijk kunnen meedoen in het concert.
Omdat de Koninklijke Harmonie Oosterbeek jarig is en dit weer het eerste concert is dat voor publiek gehouden kan worden, is besloten om de toegang GRATIS te houden.
De muzikanten, dirigent en verteller hopen dus op een grote opkomst van kinderen met hun ouders, grootouders en andere familieleden, want ondanks dat het een kinderconcert is, is de toegang voor jong en oud!. Tot ziens bij het muzikale sprookje van Sneeuwwitje!