MoenFestival, hét festival voor bewust en duurzaam leven

Het buitenterrein bij het festival in 2019
Foto: MoenFestival

Doorwerth – Duurzaam en bewust, gewoon in het dagelijks leven, daarvoor kun je op het MoenFestival terecht. Je vindt er duurzame producten voor jezelf, je gezin, huis en tuin: van zonnepaneel tot biologische zaden, van babyluier tot barefootschoen.

Maar er is meer! Bezoek lezingen en neem deel aan workshops, over duurzaam bouwen, ouderschap of doe bijvoorbeeld mee aan de Haiku wandeling. Festival? Ja! Geniet van fijne muziek, en natuurlijk is er gedacht aan verantwoord en heerlijk eten. Neem ook gerust de kinderen mee: voor hen zijn er volop activiteiten. Een heerlijke dag uit voor iedereen!

MoenFestival

MoenFestivalHet MoenFestival is de opvolger van de Ouders Natuurlijk Beurs die, onder andere in Doorwerth, tien jaar lang georganiseerd werd. De focus ligt dus niet meer op duurzaam leven en ouders maar duurzaam leven in het algemeen. Aan de standhouders te zien, zijn duurzame spullen voor (jonge) ouders en kindjes nog steeds breed vertegenwoordigd.

En waarom zou je niet je kind meteen duurzaam opvoeden? Met duurzame luiers, voedsel en andere zaken die in het leven en bij opvoeding normaal zijn. Alleen (nog) niet zo duurzaam.

Hoe belangrijk het is om duurzamer te gaan leven, kunnen we inmiddels dagelijks op televisie en media zien en lezen. Naast diverse stands van duurzame ondernemers, worden er in diverse zalen maar ook buiten workshops gegeven en lezingen gegeven, je leest hier (pdf) hoe laat er wat te doen is. En wanneer er live muziek is, ook niet onbelangrijk voor een gezellige sfeer en even rustig te zitten voor een drankje en een hapje. Duurzaam natuurlijk!

Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop, daarmee maak je ook kans op een goodiebag met duurzame, leuke spulletjes. Aan de kassa kost een kaartje ook 15 euro maar zonder kans op de goodiebag. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang maar willen die ook kans maken op de goodiebag, toch even samen reserveren in de voorverkoop. Hoe lees je hieronder.

Tickets

  • Wanneer: Zaterdag 11 juni 2022 van 10.00 – 18.00 uur
  • Waar: Fletcher Hotel, Kabeljauwallee 35 in Doorwerth
  • Voor alle informatie en het bestellen van tickets: moenfestival.nl Na betaling krijg je de tickets meteen toegestuurd via de mail.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen