Piets weerbericht: vandaag windstoten

Foto: Michael Gaida via Pixabay

Een waarschuwing voor de watersport en het verkeer: vandaag windstoten in kracht 6 of 7. In het Waddengebied tot in kracht 8.

Het is vandaag wat herfstachtig. Vanmorgen nog wel eens zon en vanmiddag meest bewolkt. Geleidelijk kans op wat lichte regen maar het droge weer heeft de overhand. Het zuiden blijft droog met ook vanmiddag nog wel eens zon. Overdag temperaturen rond 19 tot 21 graden.

Krachtige wind

Een (vrij) krachtige wind uit westelijke richtingen. Windstoten in kracht 6 en 7 en in het Waddengebied windstoten in kracht 8. De wind zal vanavond en vannacht wat afnemen. Morgen herstel met droog weer en 20 tot 22 graden. Een matige tot krachtige wind uit west tot zuidwest, windstoten in kracht 7.

Zaterdag en zondag overdag 21 tot 23 graden. Zondag met name in het zuiden kans op een bui. Maandag zon, bewolking en 21 of 22 graden. In het zuiden een bui. Op dinsdag 19 graden en (meest) droog.

Piet Paulusma

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen