Wel eens een edelhert horen burlen? Ga op stap met Staatsbosbeheer

Foto: Patrick Rooijen, Pixabay

Heb jij wel eens een edelhert horen burlen? Dat kan tijdens de bronst: het einde van de zomer als het edelhert op zoek gaat naar de liefde.

De mannetjes laten in deze periode hun lokroep horen, het burlen, en strijden op vele manieren om de vrouwtjes. Beleef de bronst bij Staatsbosbeheer: wandelend over de bosrijke Veluwe, of vanuit de kar in de uitgestrekte Oostvaardersplassen.

De bronstexcursies kunnen dit jaar geboekt worden vanaf 14 augustus om 10.00 uur.

Bronst op de Veluwe

Beleef de bronst tijdens een stevige wandeling met gids op de Veluwe. Houd je oren gespitst, hoor je de burlende edelherten? Vooral voor of na een koude nacht weet je niet wat je hoort! De excursies worden ’s ochtends en ’s avonds gegeven. Bij de ochtendexcursies is het ontbijt inbegrepen.

Bronst in de Oostvaardersplassen

Beleef de bronst in de Oostvaardersplassen vanuit de ecokar. Vooral in deze tijd van het jaar is het een ware belevenis! Naast de reguliere excursies bieden we ook exclusievere varianten: een bronsttocht met high wine of high tea, of een fotosafari met een kleine groep. Daarnaast is er bij enkele excursies ook een lunch bij te boeken.

Hier vind je meer info per excursie en kun je vanaf 14 augustus boeken om edelherten te horen burlen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen