Fietshelmactie groot succes: budget voor 3.000 extra helmen

Foto: neelam279, Pixabay

Op 10 april 2024 is Provincie Gelderland voor het tweede jaar op rij de fietshelm-kortingsactie gestart op de ‘Dag van de Fietshelm’. Binnen 3 weken zijn er 3.000 fietshelmen met korting aangeschaft!

Vanwege groot succes zetten ze extra budget in, zodat er nog een keer 3.000 fietshelmen met korting verkocht kunnen worden.

Veilig op weg met een fietshelm

Ze zijn erg blij met het succes van de fietshelm-kortingsactie, uitgevoerd door het programma Doortrappen. Het dragen van een fietshelm verlaagt de kans op hersenletsel met ⅓ en de kans op hoofdletsel met 62% bij een val of botsing. Daarmee draagt de fietshelm bij aan het doel om het aantal ernstige verkeersslachtoffers te verminderen.

De kortingsactie stimuleert oudere fietsers om zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen. Wat helpt om langer gezond, sociaal en zelfredzaam te zijn.

Over de kortingsactie

Vanaf 10 april kan een goedgekeurde fietshelm met € 25 korting worden aangeschaft bij 1 van de ruim 170 deelnemende fietswinkels in Gelderland. De actie loopt t/m 31 augustus 2024 of zolang de voorraad strekt. Dus op = op. Meer informatie over de ‘Fietshelm-kortingsactie’ is te lezen op de website van Doortrappen.

Een fietshelm aanschaffen in de gemeente Renkum doe je bij de volgende winkels:

  • Heelsum Franks fietsenwinkel, Utrechtseweg 74, Heelsum
  • Renkum Mastbergen Fietsen, Dorpsstraat 56, Renkum

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen