Voetveer tussen Renkum-Heteren stilgelegd door hoog water

Foto: DM van Hellesem

Regio – Op de Neder-Rijn/Lek is het voetveer tussen Renkum-Heteren stilgelegd, maar andere diensten varen wel. Uiterwaarde heeft ook vijf voetveren over de Maas en de Waal tijdelijk stilgelegd vanwege de hoge waterstand. De duur van de stremming is onzeker door de verwachte regenval.

Plannen om afgelopen zaterdag te starten met dagelijkse overtochten vielen in het water. Alleen het pontje Ham tussen Maasbommel en recreatiegebied De Gouden Ham vaart nog op de Maas. Stilgelegde diensten zijn Batenburg-Demen, Ravenstein-Niftrik, Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard, en Varik-Heerewaarden.

Voor actuele informatie raadt Uiterwaarde reizigers aan hun website te checken. De voetveren varen tot 15 september dagelijks indien mogelijk, daarna tot 29 september alleen in het weekend.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen