Winkelen en naar oude Airborne Wandeltochtfoto’s speuren

Foto: Renkum Nieuws

Heb jij ooit meegewandeld met de Airborne Wandeltocht en ben je daarbij op de foto gezet? Dan zou het maar zo kunnen zijn dat je jezelf tijdens het winkelen tegenkomt in de gemeente Renkum!

Een mooie aanloop om alvast ‘in the mood’ te komen voor alweer de 70e Airborne Wandeltocht op 3 september.

Winkelen in een van de dorpen

Uit de historische foto’s die er zijn vanaf de vijfde editie van de wandeltocht in 1952 is een selectie gemaakt van twaalf. Die serie winkelenhangt nu op mooie stevige borden op plekken waar veel mensen komen. En in een supermarkt komen dagelijks veel mensen.

Marsleider Wilma Luckel laat op de Facebookpagina weten dat ze hiermee ook in de andere dorpen van de gemeente de 70e editie van de wandeltocht onder de aandacht willen brengen.

Dat lijkt ons zo wel te lukken en wil je ze allemaal zien, dan is er een leuke speurtocht van te maken. Kun je in de tussentijd ook in een ander dorp eens je boodschappen doen. Dorst of honger hoef je tijdens je speurtocht niet te krijgen, want daar is ruimschoots wat aan te doen onderweg!

Speuren bij de superwinkelen

In alle superwinkels in de gemeente hangen foto’s. Dat zijn de Albert Heijns in Renkum en Oosterbeek. De SPAR in Heelsum, de COOP in Oosterbeek en de Plus in Renkum. In Doorwerth hangen ze in de Jumbo en de Lidl maar ze zijn nog verder verspreid.

Zo blijken ze ook bij boekhandel Meijer&Siegers te hangen en deze foto hierboven, is ook niet in een supermarkt gemaakt. Veel plezier met speuren!

Meewandelen?

Wil je straks op 3 september erbij zijn de 70e Airborne Wandeltocht meelopen? Dan kun je voor een startbewijs terecht bij:

  • Arnhem: Lensen Tabak – Jansstraat 1
  • Doorwerth: The Read Shop – Van der Molenallee 115
  • Oosterbeek: Boekhandel Meijer&Siegers – Utrechtseweg 208
  • Gelderse IJzerhandel – Weverstraat 15
  • Renkum: Bruna – Dorpsstraat 35
  • Op de website van de Airborne Wandeltocht

Lees ook: Er is nog een jubileum in wandelland

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen