Ritje in een droomauto levert Connected Dream €2.000,- op

Foto: Renkum Nieuws

Het was afgelopen zondag heerlijk weer. De dames en heren van Connected Dream hadden geluk want mede daardoor was het op het Raadhuisplein druk met mensen die wel een ritje in zo’n droomauto wilden.

Voor €10,- mocht je een half uurtje meerijden met één van de auto’s.

Dakjes eraf

Bij de auto’s waar dat kon, bij sommige Porsches, de Barchetta, de Buick en de Mustang bijvoorbeeld, was het dak open en dat is extra goed vertoeven met een heerlijk zonnetje erbij natuurlijk. De wachttijd voor een ritje werd opgeleukt door PUUR Koffie die in een kraampje voor de koffie zorgde en de brandweer.

Blusgroep Oosterbeek was er ook. Omdat ze op afroep stonden, kon je geen ritje maken met de brandweerwagen maar mochten kinderen even met de brandslang spuiten. Daarbij werden de tanks niet helemaal geleegd en steeds weer gevuld. Op het moment dat de brandweer moet uitrukken, kun je niet zonder water zitten natuurlijk!

Boodschappenkarretje

droomauto

Veel kinderen wilden graag mee voor een ritje maar ook sommige papa’s en mama’s konden het niet laten mee te rijden.

De één na de ander kwam glunderend terug van een ritje, met welke auto dan ook. Ook de Eend, de 2CV deed goeie zaken. Ze reden een rondje door de omgeving en de Porsches namen een stukje van de A50 mee zodat ze eventjes wat harder konden rijden.

Een dame die met haar rollator boodschappen had gedaan hoefde geen ritje. Wel wilde ze graag thuis afgezet worden met de boodschappen. Ze koos voor de Ford Mustang maar die moest dan bij haar thuis aangekomen wel even flink toeteren, kon ze even naar de buren zwaaien.

Roparun

Paul Janssen uit Oosterbeek is één van de teamleden van Connected Dream. Samen doen ze het Pinsterweekend mee aan de Roparun. De Roparun heeft als doel geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Zij organiseert daartoe een grootschalig internationaal evenement voor zo’n 350 teams: de 48-uurs estafette van Parijs of Hamburg naar Rotterdam.

Voor de estafette zorgen de deelnemende teams voor sponsoring. Connected Dream staat op de 4e plek van meest gesponsorde teams bij de Roparun. Best een prestatie als er zo’n 350 teams meedoen, hoe doe je dat?

“We hebben echt ongelofelijk goeie mensen in ons team die er echt veel moeite voor doen om niet alleen leuke dingen voor elkaar te krijgen. Maar die ook hun uiterste best doen iets voor zo goedkoop mogelijk voor elkaar te krijgen zodat we de hoogst mogelijke winst kunnen behalen.”

Zo zijn de chauffeurs van de droomauto’s kennissen en vrienden van de teamleden of rijden ze zelf en maken ze die dag gratis gebruik van een mobiel pinautomaat. “We hoeven zelfs de transacties niet te betalen! Geweldig toch!”

Mede door deze welwillendheid van andere bedrijven is de totale opbrengst €2.000,- van de ritjes in de droomauto en die gaat linea recta naar de Roparun.

droomauto  Droomauto

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen