Bakkerscadeaukaart voortaan in te leveren bij de Vlaaienboetiek in Renkum

Foto: Renkum Nieuws

Leuk: een bakkerscadeaukaart winnen bij de Postcode Loterij maar als dan blijkt dat je die nergens in de buurt kunt inwisselen, is het al snel niet zo leuk meer.

Op social media sprak men er wel een beetje schande van, zoals op onze Facebookpagina als we de maandelijkse Postcode Loterij uitslagen bekend maakten.

Vlaaien én brood

Die klachten hadden ook Marieke Jochems van de Renkumse Vlaaienboetiek bereikt. Al eerder sprong ze in een ‘Renkums gat’. Toen Bakker Bart ineens verdween uit de Dorpsstraat wist zij binnen luttele dagen haar Vlaaienboetiek uit te breiden met ambachtelijk brood.

Met ambachtelijk brood in de schappen mag je, je winkel aanmelden bij de Bakkerscadeaukaart en dat is precies wat ze deed. Deze maand zijn er geen cadeaukaarten van de bakker gewonnen in de gemeente Renkum, wel in Heteren en ook voor hen is Renkum stukken dichterbij dan de eerdere opties.

De Bakkerscadeaukaart is een jaar geldig (zie achterop) dus heb je er nog één liggen? De Vlaaienboetiek vind je op de Dorpsstraat 74 in Renkum

Lees ook: Er zijn weer vlaaien te krijgen in Renkum!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen