Update: oude hond Bram dood gevonden

Foto:

Update: Dinsdagmiddag is de 17 jaar oude hond Bram die sinds 9 december onvindbaar was, dood aangetroffen. Hij werd gevonden in een tuin vlakbij de begraafplaats in Oosterbeek.

De zoektochten concentreerden zich juist aan de andere kant van Oosterbeek. Mede omdat een speurhond daar een spoor aantrof en de recente melding dat hij in een tuin aan de Kneppelhoutweg gezien zou zijn. Hoe lang hij al dood is, is niet bekend.

Zijn baasjes hebben hem geïdentificeerd en door Dierenambulance Nederrijn is hij naar het dierencrematorium gebracht. Hiermee komt een triest einde de ruim twee weken durende zoektocht.

—————————————-

De 17-jarige, bijna blinde en dove hond is gesignaleerd. Een vrouw belde nadat ze een flyer had zien hangen dat zij Bram in haar tuin heeft gezien.

Uitgehongerd was hij vogelvoer aan het eten, een vetbol.

Voorzichtig blij

De eigenaren en de speurders van Waar Is Onze Angel (WIAO) zijn blij en hoewel ze nooit gestopt zijn met zoeken, is iedereen nu met vernieuwde energie aan de slag.

Bram was een week geleden gezien bij deze vrouw aan de Kneppelhoutweg. Hij is al weg sinds zaterdag 9 december. De vrouw is er vrijwel zeker zijn dat het Bram was, mager en uitgehongerd.

Dus mocht je in de buurt zijn, een eind gaan wandelen of je hond uitlaten, kijk dan naar hem uit, zou toch wonderlijk zijn als hij na al die tijd weer terug naar zijn baasjes kan.

Lees ook:  Bijna blinde en dove hond van 17 jaar zoek in Oosterbeek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen