Update: oude hond Bram dood gevonden

Foto:

Update: oude hond Bram dood gevonden op tweede kerstdag,lees hier meer.

——————————–

De oude Bram is nog steeds spoorloos. Na dagen flyeren en zoeken in de sneeuw en regen is de arme hond nog steeds niet gevonden.

Gisteren is een speurhond op zoek gegaan naar Brams geur, die vond hij wel, maar dat stopte vlakbij Mijnhart Uitvaartverzorging in Oosterbeek.

Dichte begroeiing en sneeuw

Speurhonden kunnen uitstekend speuren in de sneeuw en speurhond Chaos vond vanaf de Steijnweg het spoor van Bram. Tussen Mijnhart en het Airborne Museum aan de Utrechtseweg is de begroeiing dicht en daar ergens stopte het spoor.

Bram is nu 6 dagen weg en wordt natuurlijk voor zijn leven gevreesd maar hoop is er ook. Het blinde hondje Binky werd na vijf dagen gered en er zijn verhalen bekend van honden die langer overleefd hebben, ook in de sneeuw. De sneeuw is nu bijna weg wat het zoeken vergemakkelijkt.

Baasje Ghershilly gaat vandaag weer op pad met anderen die zich aangemeld hebben bij WIOA (Waar Is Onze Angel) om Bram te zoeken, dood of levend, vinden wil ze hem. Wil je meehelpen meld je dan bij de Facebookpagina van het zoekteam Gelderland.

Vorig bericht:

De 17-jarige hond Bram is al sinds zaterdag 9 december spoorloos. Hij zag zijn kans toen het tuinhekje per ongeluk openstond en verdween rond 19:00 uur.

Bram is niet alleen oud, hij ziet en hoort ook bijna niets meer.

Koud

In dit weer, met de kou en sneeuw is het zaak Bram zo snel mogelijk te vinden. De Dierenambulance kijkt naar hem uit, hij is aangemeld bij Amivedi en ook de mensen van Where is Our Angel zijn op zoek. Maar hij is nog steeds niet gevonden.

Bram ontsnapte vlakbij de Steijnweg/Bothaweg in Oosterbeek. Hij is zwart met grijs op zijn snuit (baard) en bij zijn ogen. Omdat hij bijna niets kan horen en zien kan hij schrikachtig reageren. Volgens de eigenaar kun je hem het best meteen bij zijn halsband pakken als je hem ziet.

Hij zal niet bijten, het is een goedzak maar hij zal even schrikken. Stel hem daarom meteen gerust door hem te aaien en bel dan de eigenaar op nummer 06-48 600 789 of de Dierenambulance op  06-53 871 861

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen