Open Dag bij vernieuwde salon So’Slim in Renkum

Sophia achter de nieuwe, nog een beetje kale balie
Foto: Renkum Nieuws

Eigenlijk blijft Sophia de Goeij van salon So’Slim altijd vernieuwen, maar deze keer heeft de salon ook nog een nieuw uiterlijk gekregen.

“Het is nog niet helemaal klaar hoor, maar voor de Open Dag is alles af!”

Frisse muren, nieuwe dingen

So'Slim“We hebben een nieuwe lijn aan huidverbeteraars en die heet Malu Wilz, het komt uit Duitsland en het is een geweldig product.” Het vorige merk dat gebruikt werd bij de vele huidbehandelingen die Sophia aanbiedt kreeg leveringsproblemen.

Inmiddels is het niet meer verkrijgbaar en gelukkig was Sophia al op zoek gegaan naar een ander merk. Daarbij ging ze niet over één nacht ijs.

“We zijn erg blij dat we uiteindelijk dit merk zijn tegengekomen. Inmiddels hebben we al heel wat cursus-uurtjes achter de rug die door Malu Wilz worden aangeboden. We gebruiken het product nu een tijdje en de resultaten zijn nog beter dan bij het vorige merk!”

De salon is in de afgelopen vijf jaar zo gegroeid dat ze allround schoonheidsspecialiste Sanne van Dam in dienst genomen heeft. Samen met haar bouwt Sophia het hoofddoel van de salon: huidverbetering en ontspanning verder uit.

Ook apparatuur vernieuwd

So’Slim heeft niet alleen een nieuwe lijn producten. Ook de apparatuur wordt regelmatig vernieuwd. “De vooruitgang staat niet stil. We hebben een nieuwe IPL voor het verwijderen van haren. Dat werkte bijvoorbeeld wat minder bij blond haar, omdat de lichtflitsen die het apparaat geeft pigment nodig hadden om een haar goed te verwijderen. Daar is zoveel onderzoek naar gedaan dat dit stukken verbetert is.”

“Ook hebben we een nieuw cavitatie apparaat (vet kwijtraken, red.) en daar ben ik zo blij mee! Ook daar staat de vooruitgang niet stil en deze vernieuwing is geweldig!” Ze laat een voor en na foto zien van een man zonder zijn gezicht, die lijkt qua lijf wel 20 jaar jonger! Weg buik en lovehandles!

Sophia lacht als we verbaasd naar de foto kijken: “Ja geweldig toch? Zo mooi om dit resultaat te zien bij mensen en hoe blij ze er mee zijn, dàt zie je op deze foto niet!”

Diploma’s

So'SlimEén dilemma is er wel in de nieuwe Salon: waar is genoeg ruimte om al die inmiddels vergaarde certificaten en diploma’s van Sophia en Sanne te hangen?

Recent haalde Sophia haar diploma Gewichtsconsulent. “Ik was al wel bevoegd dergelijke adviezen te geven maar met dit diploma zijn mijn adviezen te declareren bij de zorgverzekeraar.”

Het volgende diploma kondigt zich ook al aan want Sophia, die zit niet stil.

Open Dag

Tijdens de Open Dag op zaterdag 26 mei kun je kennismaken met alle behandelingen die So’Slim aanbiedt. Zelfs de leverancier van de apparatuur is aanwezig om uitleg en demonstraties te geven.

Ook zijn er diverse ondernemers uit de buurt aanwezig met hun, aansluitende, diensten en producten zoals stoelmassages, voetreflexmassage, manicure en pedicure. Zelfs mooie sieraden ontbreken niet.

De Open Dag op zaterdag 26 mei duurt van 11:00 tot 21:00 uur en je vindt So’Slim aan de Joan Beukerweg 45 in Renkum. Iedereen is welkom voor een rondleiding in de nieuwe salon en er staan lekkere, en vooral gezonde, hapjes en drankjes klaar.

Wil je al vast weten wat voor een behandelingen er aangeboden worden, neem dan een kijkje op de website.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden