Brandweerkazerne Doorwerth pakt uit voor Serious Request

Foto: Renkum Nieuws

De brandweerkazerne in Doorwerth pakt letterlijk uit vannacht als DJ’s Mark en Rámon vanuit Oosterbeek richting Doorwerth komen.

In Oosterbeek hebben de 3FM mannen dan al kennis kunnen maken met de Oosterbeekse brandweer die zich op het Raadhuisplein opgesteld hebben.

Superleuk

brandweerkazerneStijn Peters, die de actie Doorwerth voor elkaar organiseerde is enorm blij met de hulp van de brandweer. Vandaag ging hij op weg om bij de diverse ondernemers in Winkelcentrum de Weerd de donaties op te halen, als eerste langs de brandweer.

Daar kreeg Stijn niet alleen maar liefst €250,- voor de donatiepot, hij kreeg te horen dat ze de hele dag al bezig waren de voertuigen in de brandweerkazerne rijklaar te maken. Ook de oude brandweerwagen, ooit operationeel, is rijklaar gemaakt voor vannacht.

Ze rijden Mark en Rámon tegemoet en begeleiden ze naar de Poort van Doorwerth alwaar Stijn met anderen wacht om hun de cheque te overhandigen met het totaalbedrag wat opgehaald is. Daarna mogen de DJ’s mee, op de mooie rode chevrolet brandweerwagen, op weg naar Heelsum, waar Unicum op ze wacht.

Lees ook: Militairen Koninklijke Landmacht lopen mee met 3FM DJ’s Mark en Rámon

 

article
44289
Brandweerkazerne Doorwerth pakt uit voor Serious Request
De brandweerkazerne in Doorwerth pakt letterlijk uit vannacht als DJ’s Mark en Rámon vanuit Oosterbeek
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/44289/brandweerkazerne-doorwerth-pakt-uit-voor-serious-request/
2018-12-22T23:50:29+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/12/22211906/Brandweerauto.jpg
Brandweer Doorwerth, Renkum Nieuws, Serious Request, Serious Request LifeLine
Nieuws