Alle kerstmannen en vrouwen verzamelen: Rotary Santa Run Oosterbeek

SantaRun 2018
Foto: Renkum Nieuws

Vorig jaar, bij de 1e editie van de Santa Run Oosterbeek liepen er zo’n 80 kerstmannen en vrouwen mee, hoeveel Santa’s zullen er dit jaar door de Oosterbeekse straten lopen?

De wens is een heleboel, de opbrengst van de inschrijfkosten gaan ook dit jaar naar goede doelen. Dit jaar zijn dat basisschool de Marlijn en Pluryn, JP Heije Oosterbeek.

Santa

De Santa Run wordt landelijk georganiseerd door diverse Rotary’s. Rotary Oosterbeek-Kabeljauw doet na het succes van vorig jaar ook weer mee of eigenlijk is het de bedoeling dat jullie meedoen! Vorig jaar was het superleuk, klik hier voor een terugblik.

De Run is in Oosterbeek ongeveer 3 kilometer. Je schrijft je in voor € 10,- en kinderen tot 1.35 € 7,50, daarvoor krijg je een complete outfit, broek (of jurk), jas, muts én baard om als een echte Santa te rennen voor het goede doel.

Jongeren van JP Heije liepen vorig jaar ook mee, voor dit jaar zouden ze graag nieuwe meubels aanschaffen en OBS De Marlijn wil graag een tafeltennistafel voor op het schoolplein bij elkaar lopen, help je mee?

Je kunt je hier inschrijven voor de Santa Run 2019 op 15 december, de warming-up begint om 15:15 en de Run om 15:30

santa

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden