Chihuahua Buddy vermist na aanrijding, baasje is radeloos

Foto: Honden Zoekgroep Gelderse Vallei

Buddy een langharige zwart/bruine Chihuahua is woensdag op de Schaapsdrift in Renkum aangereden door een wielrenner. Omstanders zagen Buddy de lucht in geslingerd worden en met een kreet van schrik is hij weg gerend.

Het arme dier is nog in paniek en rennend gezien door Renkum waaronder op de Pastoor Woltersweg, Petronellaweg en als laatste dinsdagavond op de Telefoonweg ter hoogte van de manege richting Wolfheze. Vanaf dat moment is het stil rondom de Chihuahua.

Waar is Buddy?

Vanuit Honden Zoekgroep Gelderse Vallei (HZGV) zijn vrijwilligers dagelijks in de weer door te flyeren en te zoeken naar Buddy, ook is er een speurhond ingezet op bepaalde punten maar helaas nog geen spoor.

De baasjes zijn enorm ongerust, is Buddy in orde of ligt hij ergens verscholen en is hij gewond?

De Honden Zoekgroep Gelderse Vallei vraagt aan iedereen woonachtig in de hele Gemeente Renkum om uit te kijken naar de Chihuahua zodat ze Buddy kunnen herenigen met zijn baasjes.

Mocht iemand Buddy gezien hebben of zien of hopelijk zelfs gevonden hebben belt u dan met 06-39447271 of met de Dierenambulance Nederrijn waar Honden Zoekgroep Gelderse Vallei  mee samenwerkt in deze zoektocht.buddy

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden