Lentemarkt in winkelcentrum De Weerd

Foto: DuoShop

Zaterdag 23 april is er een lentemarkt in winkelcentrum de Weerd. Niet alleen hebben de plaatselijke winkeliers leuke acties, ook zijn er diverse kramen van buitenaf aanwezig.

De winkeliers van winkelcentrum De Weerd in Doorwerth timmeren aardig aan de weg het centrum steeds gezelliger te maken. Niet alleen met leuke activiteiten zoals deze Lentemarkt. Met mooie decoraties, bloemen en planten in en rondom het winkelcentrum en regelmatig leuke kraampjes wordt het winkelen hier steeds gezelliger.

Nieuwe editie ’t Doornweerdje

Op de twee horecaterrassen is het goed vertoeven in het zonnetje en ken je hun krantje het Doornweerdje al? Vrijdag 22 april komt de nieuwe editie uit en zaterdag ligt die zeker klaar in het winkelcentrum om meegenomen te worden, vol met leuke weetjes uit de buurt.

De lente moet je vieren

Dat doen ze dan ook de 23e. Er is een draaimolen, muziek van het Dweilorkest De Duitekluiters die om 13:00 uur begint te spelen en wel 90 kramen. Alle winkeliers hebben leuke acties en speciale aanbiedingen. Ideaal bij het winkelcentrum is dat je gratis kan parkeren. Je hebt ook geen parkeerschijf nodig. Je kunt een paar uur blijven staan zonder je druk te maken om een bekeuring en dus heerlijk op je gemakje rondstruinen tussen alle kraampjes.

De markt begint om 09.00 en duurt tot 17:00 uur. Wil je nog een kraam of stand huren? Stuur dan een mail naar i[email protected]. Een kraam kost €50 en een standplaats €10.

lentemarkt

 

Dossier:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0