Digisterker: zelf overheidszaken via de computer regelen

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen?

Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek. In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

Vier bijeenkomsten

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en begint op dinsdag 9 november van 10.00-12.00 uur. De cursus is gratis. Plaats: Bibliotheek Renkum, Europalaan 58. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met 06-10 13 94 93 of mail naar [email protected] en vraag naar de Digisterker-cursus.

Andere cursussen bij de Bibliotheek

Bij de Bibliotheek kun je ook terecht voor andere cursussen. Bijvoorbeeld om te leren werken met de computer of om beter Nederlands te leren. Kom gewoon eens langs of bel 06-10 13 94 93 en vraag naar de mogelijkheden.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].