Geen intochten van Sinterklaas in Renkum en Heelsum, wel een rondrit!

Foto: Michell Zappa, wikimedia

Heelsum/Renkum – Sint Nicolaas heeft bekend gemaakt dat hij en zijn gevolg dit jaar wegens Corona niet zijn traditionele intochten in Heelsum en in Renkum kan houden.

De goede Sint vindt dit heel erg jammer, maar hij heeft gelukkig nog wel iets kunnen organiseren waardoor hij aan alle kinderen in Heelsum en Renkum kan laten zien dat hij er weer is.

Update 11-11: Bericht van Sinterklaas mét de route van zijn rit aanstaande zaterdag!

Rondrit in een oude jeep

Met de ondernemersvereniging Unicum in Heelsum en de Stichting Sinterklaas in Renkum heeft hij afgesproken dat hij op zaterdag 13 november tussen 14.00 uur en 16.00 uur in een historische open auto, een oude jeep, een rondrit door Renkum en Heelsum zal maken. Op die manier kunnen de kinderen die hij tegenkomt nog even naar hem zwaaien. Zo weten ze dan, dat de Sint er samen met zijn gevolg, ondanks corona, weer is.

Tijdens deze rondrit zal er ook informatie omgeroepen worden over de speciale Sint actie in Heelsum op 4 december, georganiseerd door Unicum en over de speciale Sint activiteit georganiseerd door de Stichting Sinterklaas in Renkum, in het Doelum op 5 december.

Kleuren, puzzelen en een voorstelling

De actie in Heelsum betreft het zo mooi mogelijk inkleuren van een kleurplaat en het oplossen van een puzzel. Voor de mooiste kleurplaten met de goede puzzel oplossing, zijn er mooie prijzen te winnen. En iedereen die een ingekleurde kleurplaat heeft ingeleverd kan bij de Sint in bepaalde tijdsblokken een versnapering en een frietje ophalen op 4 december in Heelsum.

Op 5 december wordt er in het Doelum een Sinterklaasvoorstelling voor de kinderen georganiseerd. Dit alles wel onder voorbehoud van eventuele aanvullende coronamaatregelen natuurlijk. Zo hoopt de Sint toch nog veel kinderen in Heelsum en Renkum te kunnen zien.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen