Bericht van Sinterklaas mét de route van zijn rit aanstaande zaterdag!

Foto: Michell Zappa, wikimedia

Heelsum/Renkum – Aan alle kinderen en hun ouders van Heelsum en Renkum

Zoals jullie al weten komt Sint Nicolaas zaterdagmiddag 13 november aan in Heelsum en Renkum.

Rit door Heelsum en Renkum

Ondanks alle maatregelen en regels die er zijn om het zich weer heel snel verspreidende corona virus onder controle te krijgen, kan Sint Nicolaas, een mooie rondrit maken door Heelsum en Renkum.

Sint Nicolaas heeft hierover een heel goed contact met de Gemeente Renkum en burgemeester mevrouw Agnes Schaap. Sint Nicolaas zal tussen 14.00 uur en 16.00 uur samen met drie pieten, zijn rondrit in een historische jeep maken. Om besmettingen met corona te voorkomen, soms staan grote groepen kinderen met hun ouders (te) dicht bij elkaar te wachten op de Sint, is de route van de Sint tot nog toe niet bekend gemaakt.

Maar Sinterklaas kan nu, in overleg met de burgemeester en de Gemeente Renkum, toch een beetje informatie over de route geven.

De route

De route begint in het centrum van Heelsum, en gaat daarna als volgt verder, Ottoweg, Bennekomseweg, Klein Amerikaweg, Airborneweg, Hackettweg, Bennekomseweg, Hogenkampseweg, Esdoorndreef, Bram Streeflandweg, Bennekomseweg, Doornenkampseweg, Koningserf, Tamboer, Gardiaan, Doornenkampseweg, Barend Ferwerdastraat, Bart Crumstraat, Kuipersweg, Van Ingenweg, Meester van Damweg, Hoogenkampseweg, Kerkstraat, Dorpstraat, Utrechtseweg, Kerkweg en weer terug naar Heelsum centrum.

Ook zal de Sint tijdens de rondrit de Sinterklaas-aktie op 4 december in Heelsum aankondigen en de aktie op 5 december in het Doelum in Renkum. De bijbehorende traktaties en prijzen etc. bewaart Sint dan ook tot die data.

Daarom zal de Sint stapvoets door de dorpen rijden, zwaaien naar iedereen, maar niet stoppen. Dit om te voorkomen dat veel mensen te dicht opeen bij elkaar komen.

Zo kan en wil de Sint toch graag alle kinderen van Heelsum en Renkum zien!

Was getekend, Sinterklaas

Cookieinstellingen