Kribbetjestocht in Renkum gaat een succes worden, inschrijving verlengd

Foto: Google Maps

Renkum – Al vijftig kribbetjes zijn er straks te bewonderen tijdens de eerste Kribbetjestocht van Renkum. Hoewel de organisatie zich er in het begin wel zorgen om had gemaakt: gaan er genoeg mensen meedoen? blijkt dat gelukkig niet nodig te zijn geweest.

Renkumers vinden het een leuk idee en doen mee. Daarom is de inschrijving om nog op de kaart te komen staan verlengd tot 28 november.

Wil jij ook een kribbetje/stalletje laten zien? Geef je dan op bij: Huis van Renkum of via [email protected] of doe een pb via facebook en lever dit inschrijfformulier: Kribbetjestocht Renkum(pdf) in.

Wat is de bedoeling

Van 10 tot 30 december kommt er een nieuwe route door het Renkumse dorp die langs allerlei kribbetjes en stalletjes komt. Het doel is dat inwoners van het dorp Renkum in bijvoorbeeld hun tuin/carport/achter het raam een kribbetje/stalletje tentoonstellen die zichtbaar is vanaf de weg. Dat kribbetje kan een bestaand iets zijn maar als je, je creatief voelt, maak er gerust één zelf. Maak je inschrijving in orde en iedereen kan op de wandelroute (die zelf samen te stellen is) jouw creatie bewonderen.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen