Benefiet concert van Absolutely (Pink) Floyd in Oosterbeek

03 mei 2016, 16:15 Nieuws
absolutely floyd
Vrijdag 27 mei geeft Absolutely Floyd een benefiet concert in de Concertzaal in Oosterbeek ten bate van de Stichting Mont Ventoux die dit jaar tien jaar bestaat. Zowel de band als de concertzaal zetten zich belangeloos in.
Mont Ventoux , de stichting waarnaar de opbrengsten gaan, zet zich in voor doelen gerelateerd aan kanker zoals het Koningin Wilhelmina Fonds. Met de opbrengst zal in ieder geval het Toon Hermans Huis in Arnhem gesteund worden. Hier kan iedereen die op welke manier dan ook, met kanker te maken heeft of heeft gehad, binnen lopen.

World on Fire Tour

is een bekende coverband van Pink Floyd en vraagt met de muziek constant aandacht voor oorlog, verdriet, vluchten en hongersnood. De tour van 2016 is dan ook 'World on Fire' genoemd, omdat de wereld vandaag in brand staat. Volgens de band kan daar niet voldoende aandacht aan gegeven worden.
Het concert is vrijdag 27 mei in de Concertzaal Oosterbeek , Rozensteeg 3 Oosterbeek (gratis parkeren) en begint om 20:00 uur. De entree is € 19,50 voor staanplaatsen in de zaal (zitplaatsen op het balkon zijn uitverkocht).
Een kaartje kun je hier online reserveren of bij Boekhandel Meijer en Siegers in Oosterbeek