Vrachtwagen plet letterlijk de vangrail langs de A50 bij Renkum

Foto: via RWS Verkeersinfo

Renkum – De centralist van Rijkswaterstaat geloofde er niets van. Een platte vangrail? Ja ja. “Pak de camera er maar bij.” zei de weginspecteur en toen was het stil. Hoe dan!

Dat ‘hoe dan’ is niet helemaal duidelijk, wel dat deze vrachtwagen echt midden op een platte vangrail stond. Op Twitter reageert Ron: “Was die chauffeur in zijn vorige beroep soms machinist?” Het zou maar zo kunnen

Nu er van af

Rijkswaterstaat is wel even bezig geweest met opruimen. Met de vrachtwagenchauffeur is alles in orde en hoe dit heeft kunnen gebeuren wordt door de politie uitgezocht. De geleiderail wordt meteen vervangen. Rijkswaterstaat verwacht tot begin van de avond bezig te zijn met herstelwerkzaamheden. Tot die tijd is er één rijstrook minder beschikbaar richting Oss.

https://twitter.com/RWSverkeersinfo/status/1549691185769365504

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen