Wilma Panneman interim-bestuurder Huisartsen Gelderse Vallei

Wilma Panneman
Wilma Panneman
Foto: Wilma Panneman

Op 15 augustus begint Wilma Panneman als interim-bestuurder bij Huisartsen Gelderse Vallei (HAGV). Panneman neemt hiermee tijdelijk de honneurs van Ruud Münstermann waar.

Wilma Panneman (57 jaar) is bedrijfseconoom met een brede ervaring in maatschappelijke organisaties. Ruim 12 jaar werkt ze uitsluitend als interim manager in de zorg. De laatste jaren als interim directeur in de VG-sector (verantwoordelijk primair proces) en de GGZ (algemeen directeur volwassenenzorg). Haar focus is het verbeteren en ontwikkelen van organisaties met aandacht voor zowel structuur als cultuur.

Opdracht aan Wilma Panneman

Wendela Hingst, voorzitter Raad van Commissarissen (RvC): ‘De keuze voor Wilma Panneman als interim-bestuurder was unaniem vanuit een breed gezelschap, waarin ook het coöperatiebestuur, de ondernemingsraad (OR) en cliëntenraad vertegenwoordigd waren. De RvC en het bestuur kiezen voor een interim-bestuurder om de bestuurlijke continuïteit te borgen in de organisatie na een onrustige periode.‘

‘Daarnaast zien we de mogelijkheid deze bestuurder haar observaties over HAGV in adviezen aan bestuur en RvC te laten verwerken, zodat we meer inzicht hebben in waarmee de organisatie op de langere termijn gediend is’, aldus Wendela Hingst. ‘Hierbij krijgt Wilma de opdracht collega’s en gremia uitgebreid te betrekken.’

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen