Unieke van keramiek handgemaakte poppies voor de Taxi Charity

Foto: BeetjeBinnenBuiten

Oosterbeek – Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby vertelt Jacoline Rutgers over BeetjeBinnenBuiten want gewoon werken doet ze ook nog. Ze verkoopt onder andere mooie keramieke poppies maar dat doet ze niet voor haarzelf, de winst staat ze af.

De poppies worden met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Ze worden gemaakt door mensen met een beperking uit Litouwen.

Poppies voor de Taxi Charity

“BeetjeBinnenBuiten verkoopt deze handgemaakte fair trade keramieken poppy hangers waarvan de winst (€ 1,50)naar Taxi Charity for Military Veterans gaat. De organisatie die er onder andere voor zorgt dat onze Engelse veteranen met de herdenkingen naar Nederland kunnen komen. Taxi chauffeurs stellen hiervoor onder andere hun taxi en tijd ter beschikking maar er gebeurt nog veel meer goeds. We hebben ons idee eerst voorgelegd aan Frans Ammerlaan van de Market Garden Foundation en die was gelijk enthousiast.”

Jacoline sluit zich hiermee aan bij de Market Garden Challenge die voor de Taxi Charity geld bijeen probeert te fietsen en te lopen. Dat lopen doen ze tijdens de 75e Airborne Wandeltocht waar je ook Jacoline en haar poppies kan vinden, dus ben je in Oosterbeek zaterdag? Stop dan even bij de kraam op de Utrechtseweg in Oosterbeek bij boekhandel Meijer & Siegers en neem een poppy mee. Zo steun je de veteranen en de Taxi Charity die ze hier jaarlijks naar toe brengen.

Onderstaande bedrijven hebben direct ook hun medewerking toegezegd om de poppies te verkopen, daar kun je er dus ook eentje (of meer) aanschaffen en de Taxi Charity ondersteunen.

  • Boekhandel Meijers&Siegers
  • Gij De Gelderse IJzerhandel
  • Grand cafe restaurant Schoonoord
  • De Oude Herbergh Restaurant en Bed&Breakfast
  • Airborne Museum at Hartenstein
  • En natuurlijk te bestellen via beetjebinnenbuiten.nl

De poppy hangers kosten € 5,00 per stuk en de winst ad € 1,50 per verkochte poppy gaat naar deze liefdadigheidsorganisatie.

(this text in English here)

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen