Kribbetjestocht dit jaar op meer plekken in de gemeente Renkum

Foto: Michelle Raponi, Pixabay

De eerste Kribbetjestocht vorig jaar was een succes en daarom zijn er dit jaar op meer plekken in de gemeente Renkum kerststallen en kribben te zien tijdens de tocht.

Van 16 december tot 6 januari zijn er in de dorpen Heelsum, Renkum én Oosterbeek kribbetjes (kerststallen) te zien. Die kunnen door iedereen worden bekeken via een Kribbetjestocht. De tocht is een laagdrempelige activiteit voor en door bewoners uit de gemeente Renkum.

De winter komt er aan

De winter komt er aan en het wordt kouder en donkerder. Maar als het aan de organisatie van de Kribbetjestocht ligt zorgen de inwoners van de Renkumse dorpen met elkaar voor warmte en licht. Hoe leuk is het om samen iets bij te dragen aan de kerstsfeer. Dat kan worden gedaan door je kerststal voor iedereen vanaf de straat zichtbaar neer te zetten.

Het is in de kerstperiode een leuke activiteit die geen geld kost, coronaproof is en die je op ieder moment van de dag kunt doen. Kortom: een leuke activiteit voor iedereen.

Ben je wat slecht ter been of ben je meer op jezelf aangewezen dan is het juist leuk om een kerststal zichtbaar neer te zetten. Hoe leuk is het om mensen verwonderd langs je huis te zien lopen. En heb je geen kerststal: een mooi kerst-tafereel laten zien is ook goed.

kribbetjestochtGrote ster bij je stalletje

Om voor iedereen zichtbaar te maken waar de stalletjes staan, krijgt iedereen die zich aanmeldt met een stalletje van de organisatie een grote ster om buiten op te hangen.

Als je deelneemt met een stalletje komt de plek waar jouw stalletje staat op een plattegrond te staan die wandelaars kunnen gebruiken om alle stalletjes te gaan bekijken.

Doe je ook mee? Geef je hieronder op.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen