Update: Terrier Jip van 15 jaar is gevonden

Foto: HZGV

Oosterbeek/Doorwerth – Update: Terrier Jip van 15 jaar is vanmorgen gevonden! Jips vermissing werd veel gedeeld en er werd actief naar hem gezocht door de Honden Zoekgroep Gelderse Vallei.

Lees hier over Jips vermissing en vondst!

~~~~~~oud vermissingsbericht~~~~~~

Terrier Jip van 15 jaar is zoek, hij is doof en heeft staar, daarnaast is hij erg angstig. Je wordt verzocht onmiddellijk te bellen als je hem ergens ziet 06-41622712 of met 06-28718926.

Jip een kruising beige/grijze Terrier is sinds 9:00 uur vermist vanuit het bos aan de van der Molenallee in Oosterbeek. Jip is een senior van 15 jaar, hij is doof en heeft staar. Zijn woonadres is Doorwerth en gezien de losloopmeldingen deze ochtend is Jip de weg kwijt.

Zichtmeldingen

1e melding Utrechtseweg
2e melding Borsseleweg/ van Lennepweg
3e melding Bos ingelopen achter de Hemelseberg/Lage Oorsprong
4e melding Benedendorpseweg

Jip is na de laatste melding aan de Benedendorpseweg niet meer gesignaleerd.

Heb je Jip vandaag gezien neem dan contact op zodat ze ook vanuit oudere meldingen kunnen zien welke kant Jip is opgegaan. Mocht je Jip in zicht hebben? Benader hem niet, hij is erg angstig en zal verder rennen maar bel direct zodat het baasje op basis van vertrouwen Jip kan benaderen.

Jip staat in de zoekapp van HZGV Gemeente Renkum, in deze vermissing werkt HGVZ (Honden Zoekgroep Gelderse Vallei) samen met Dierenambulance Nederrijn

Mocht je willen helpen in de zoektocht naar Jip, stuur HZGV dan een pb met je 06 nummer en ze voegen je toe aan de zoekapp.

jip

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen