Er kunnen stukjes glas in Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 zitten

Foto: Hälsa Pharma GmbH/productwaarschuwing

In een partij Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 hoestsiroop kunnen stukjes glas zitten. Fabrikant Hälsa Pharma GmbH roept daarom de partij terug.

De stukjes glas vormen een gevaar voor de gezondheid omdat ze (inwendig) letsel kunnen veroorzaken.

Terugbrengen of opsturen

De terugroepactie geldt voor de Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 in verpakking 120ml met houdbaarheidsdatum 08-2024 en partij (batchnummer/lotnummer 2C9894). Het product heeft streepjescode 08710537044164.

Heb je Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 gekocht, controleer dan de batchcode op bovenzijde van het doosje en/of op de zijkant van het etiket op de fles. Is deze code 2C9894, gebruik deze Bronchostop dan niet! Je kunt flessen met deze productiecode tot 15 februari 2023 terugbrengen naar de winkel waar je het product hebt gekocht. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, of een vervangende verpakking Bronchostop Direct Nacht 5 in 1.

Het is ook mogelijk om het product rechtstreeks naar de fabrikant terug te sturen. Stuur daarvoor de fles vóór 13 februari 2023 naar onderstaand adres:

Hälsa Pharma GmbH
Antwoordnummer 5484
3000VB Rotterdam

Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel je naam, adres, rekeningnummer en tenaamstelling van de rekening. Het aankoopbedrag zal dan op je rekening worden gestort.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 door Hälsa Pharma GmbH kun je contact opnemen met de Consumenten Service van het bedrijf via [email protected].

bronchostop

Bron: Albert Heijn, 16 januari 2023

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen