Fabrieksverkoop huishoudelijke apparaten, opbrengst naar goede doel

Foto: CorrieMiracle, Pixabay

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni 2023 vindt er een grote fabrieksverkoop plaats op bedrijventerrein het Broek in Arnhem. Bezoekers ontvangen tot 70% korting op de merken Inventum, Tomado en Carmen.

Het aanbod bestaat uit een breed assortiment huishoudelijke artikelen; van koffiezetters, waterkokers, grillapparaten tot koelkasten, ovens en magnetrons. Op het gebied van personal care varieert het aanbod van weegschalen, bloeddrukmeters, elektrische dekens tot föhns, krultangen en stijltangen. Alle apparaten zijn ongebruikte retouren en je krijgt 2 jaar fabrieksgarantie op de werking van het apparaat. De complete opbrengst gaat naar het goede doel!

Fabrieksverkoop

De fabrieksverkoop vindt plaats aan de Simon Stevinweg 44 in Arnhem (bedrijventerrein het Broek). De verkoop start op vrijdag 9 juni van 10:00 tot 18:00. Op zaterdag 10 juni is de fabrieksverkoop van 10:00 tot 16:00. Parkeren kan rondom het gebouw en de entree is gratis. Tijdens de fabrieksverkoop is het alleen mogelijk om met de pinpas te betalen.

Steun het Bio Vakantieoord

De complete opbrengst van de fabrieksverkoop gaat dit jaar naar een goed doel. Inventum heeft ervoor gekozen om de opbrengst te schenken aan Bio Vakantieoord in Arnhem. Al meer dan 90 jaar zet Bio Vakantieoord zich in voor het kind dat met een beperking door het leven gaat. Bio Vakantieoord is hét vakantiepark waar alle kinderen veilig met elkaar kunnen spelen en lol maken. Dit park is van alle voorzieningen voorzien waardoor gezinnen met kinderen met een beperking onbezorgd kunnen genieten van elkaar en tot ontspanning kunnen komen.

De merken

Inventum is een oer-Hollands merk en al ruim 115 jaar een begrip in Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging biedt het merk goede kwaliteit apparaten die in veel huishoudens te vinden zijn. Carmen heeft een mooi assortiment persoonlijke verzorgingsproducten waaronder föhns, stijltangen en krultangen- en sets, maar ook lichaamsverzorging zoals een gezichtsstomer en ladyshave. Tomado staat bekend om zijn praktische producten voor een betaalbare prijs, en heeft een ruim assortiment aan verschillende elektrische apparaten.

Je vindt de fabrieksverkoop aan de Simon Stevinweg 44 in Arnhem.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen