Een gezellige middag vol ontdekking, ontmoeting en ontspanning

Foto: PR

Doorwerth – Voor het tweede jaar op rij organiseert RenkumDOET een speciale middag vol inspiratie voor vrijwilligers uit de gemeente Renkum.

Men kan zaterdag 2 maart van 13:00 tot 17:00 uur gratis meedoen aan o.a. diverse workshops, elkaar ontmoeten tijdens de netwerkmarkt en zich laten inspireren door de Plandelman.

Welkom in Ons Middelpunt

“Vrijwilligers zijn die middag allemaal welkom in dorpshuis Ons Middelpunt in Doorwerth.” vertelt Babs Heerschop. “Samen met partners en collega’s binnen Renkum voor Elkaar hebben wij geprobeerd om een gevarieerd programma neer te zetten.”

“Dat betekent dat wij tijdens de workshoprondes keuze hebben uit verschillende ‘smaken’. Zo kun je ervaren hoe je moet handelen wanneer er een noodsituatie is,” licht Heerschop verder toe. “Je krijgt hands-on tips en trucs voor berichten op sociale media.
Leer je de weg naar geld kennen, om je initiatief of activiteit van budget te voorzien.”

Ze wil graag laten weten dat deze editie een speciale plek voor vrijwillige bestuurders kent.

“Tijdens de workshops is plek ingeruimd voor ‘het nieuwe besturen’; een moment om samen de toekomst in te kijken”. De organisatie heeft ruimte gemaakt voor een netwerkmarkt, waar men onder genot van een hapje en een drankje elkaar kan ontmoeten. Daarbij is er alle ruimte om vragen te stellen aan de organisatie en anderen.

Plandelman

“Ik kijk ook uit naar onze DOETTALK: het inspiratiemomentje met onze lokale Plandelman. Wat schuilt er achter die naam en wat is eigenlijk plandelen? Ja, dat ga je deze middag allemaal meemaken.”

Heerschop nodigt iedere vrijwilliger uit om zich aan te melden. “Vrijwilligers kunnen alleen of in groepjes komen en bestuurders zijn dus in het bijzonder uitgenodigd. Wij beloven in ieder geval een gezellige middag vol ontdekking, ontmoeting en ontspanning.”
Vrijwilligers kunnen het volledige programma vinden op renkumvoorelkaar.nu/renkumdoet. Via deze site kan men zich ook aanmelden.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen