Heel Nederland Leest Joe Speedboot

27 okt , 15:36 Nieuws
joe speedboot
De Zoomerij
November betekent: Heel Nederland Leest! Nederland verandert in één grote leesclub, samen lezen we Joe Speedboot van Tommy Wieringa. Kom het boek gratis ophalen bij de Zoomerij, ook als je niet lid bent.
Heel Nederland Leest in november 2024 Joe Speedboot, de roman van auteur Tommy Wieringa. Samen een goed boek lezen, brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar. En als iederéén hetzelfde boek leest, wil je dat niet missen! Er is ook een grootletterboek en een makkelijk lezen-editie beschikbaar. Joe Speedboot is ook in de online bibliotheek als e-book en luisterboek te lenen.
Doe mee met Heel Nederland Leest. De Zoomerij organiseert leuke activiteiten tijdens Heel Nederland Leest.

Koesterboekenmarkt

za 9 november 10.00 – 16.00 de Zoomerij Oosterbeek gratis
Gun duizenden romans, prentenboeken, grootletterboeken, dvd’s en studieboeken een tweede leven en sla ze in voor een klein prijsje.

Schrijfster Sana Valiulina te gast in de Zoomerij Oosterbeek

do 21 nov 19:00 - 21:00 de Zoomerij Oosterbeek € 12,50 / € 7,50 / gratis
Valiulina was afgelopen zomer te gast bij VPRO Zomergasten. Met haar romans 'Kinderen van Brezjnev' (2014) en 'De boekhouder en de overste' (2022) prijkt ze op de must-read lijstjes om Rusland en de oorlog in Oekraïne beter te begrijpen. Donderdag 21 november is ze te gast in de Zoomerij Oosterbeek en vertelt ze het persoonlijke verhaal achter haar boeken.

Heel Nederland Leest-Leesclub: Joe Speedboot

ma 25 nov 14:00 - 15:30 de Zoomerij Renkum gratis
Onder het genot van koffie, thee en wat lekkers bespreken we samen Joe Speedboot. Doe je mee?

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor de activiteiten, achtergrondinformatie over Joe Speedboot en Tommy Wieringa en leestips op dezoomerij.nl/heelnederlandleest. Daar bestel je ook tickets voor de lezing met schrijfster Sana Valiulina. De Koesterboekenmarkt is gratis toegankelijk. De Heel Nederland Leest-Leesclub is ook gratis toegankelijk, maar meld je hiervoor wel even van tevoren aan.

♦♦♦

  • Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram  of via de nieuwsbrief, inschrijven onderaan de pagina.
  • Lokaal (pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected]
Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].
.