Inloopavond nieuwe rotonde Bennekomseweg-Utrechtseweg

30 aug 2016, 15:03 Nieuws
dsci4300
De provincie Gelderland houdt woensdag 7 september een inloopavond over de aanleg van de nieuwe rotonde op het kruispunt van de Utrechtseweg-Bennekomseweg.
Inwoners die in de buurt wonen kregen daar vandaag een brief over in de brievenbus.

Verkeersveiligheid

In overleg met de gemeente Renkum heeft de provincie besloten het kruispunt veiliger te maken. Hoewel het een overzichtelijk kruispunt lijkt, gebeuren er de nodige ongelukken. Veel inwoners zijn daarom ook erg blij dat er wat aan gedaan wordt.
De werkzaamheden gaan 12 september van start en zullen eind december dit jaar zijn afgerond. Dit zal uiteraard het een en ander veroorzaken aan overlast. Op deze inloopavond word je daar uitgebreid over geïnformeerd.

Veiligheid én onderhoud

Naast de werkzaamheden om de rotonde te bouwen, worden er onderhoudswerkzaamheden verricht die de Heelsumse Beek beter zichtbaar moeten maken:
  • De duiker Heelsumsebeek ter plaatse van Kabeljouw wordt vervangen en vergroot
  • De duiker Molenbeek wordt vervangen
  • Onderhoud op de Bennekomseweg vanaf de Bosweg tot aan de Bloemenlaan

De Hucht

De inloopavond is woensdag 7 september in dorpshuis De Hucht, Dorresteinplantsoen 1 te Heelsum. Aanmelden hoeft niet en je kunt de hele avond tussen 19:00 uur tot 20:30 uur binnenlopen,Medewerkers van de provincie en de aannemer zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.