Pietje en Geurt Heijkamp-van de Graaf zijn 60 jaar getrouwd

jul 10 , 6:30 Nieuws
fam heijkamp 60jr huwelijk 2
Renkum - Op 8 juli bezocht burgemeester Agnes Schaap het 60-jarige echtpaar Pietje en Geurt Heijkamp-van de Graaf uit Renkum. Op 22 mei waren zij exact 60 jaar getrouwd.
De burgemeester feliciteerde het echtpaar namens de gemeente Renkum.

Geboren Renkumers

Geurt en Pietje zijn allebei geboren en getogen Renkumers. Geurt was werkzaam bij Van Gelder. Op een klein uitstapje bij pianofabriek Rippe na heeft hij hier zijn hele werkzame leven gewerkt. Pietje werkte in Oosterbeek bij atelier Geerlie en Spitman. In 1962 kregen Geurt en Pietje verkering omdat Geurt, als vriend van broer Wim, bij Pietje thuis kwam.
Op 22 mei 1964 zijn zij getrouwd en bij de ouders van Geurt op de Hogenkampseweg in Renkum gaan wonen. Op 25 februari 1966 werd dochter Hannie geboren. In november van dat jaar verhuisden ze naar Doorwerth om, 3 jaar later, toch weer in Renkum op de Bergerhof te gaan wonen. Op 24 februari 1973 werd daar zoon Nico geboren. In 1978 verhuisden ze naar de Reijmerweg.
Omdat het huis erg groot was en het onderhoud steeds lastiger werd zijn ze in 2000 naar de Hoefbladstraat verhuisd. Daar wonen ze nog steeds met veel plezier. Inmiddels is het gezin uitgegroeid tot 15 personen, op wie ze allemaal erg trots zijn.
fam heijkamp 60jr huwelijk 1
♦♦♦
Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .