Jackie: ‘Spirituele mensen zijn altijd van die zwevers’

Jackie
Jackie
Foto: Jackie Crince Le Roy

Er was een tijd dat spiritualiteit vaak gelinkt werd aan anders zijn. Het zogenaamde gezondheidstype die niets liever deed dan te protesteren tegen de reguliere maatschappij, vlees eten was slecht en hun standaard leek vooral anders te zijn. Dit is gelukkig allang achterhaald!

Door Jackie Crince Le Roy

Tegenwoordig houden veel mensen zich bezig met een vorm van spiritualiteit. Het is onderling nog wel verschillend en dat is ook goed. Want wat voor de één spiritueel is, is voor de ander gewoon.  Het gaan naar de kerk kan voor iemand een spirituele belevenis zijn. De sereniteit en de verdieping geeft hen wat ze zoeken. Een ander zoekt het in meditatie, en zoekt zo de stilte op in zichzelf.

Het mooie van spiritualiteit is dat we het allemaal zijn, alleen we noemen het anders. Het maakt ook niet uit. We hebben allemaal zo onze momenten waarop we verdieping zoeken.

Wie is Jackie Crince Le Roy?

In deze nieuwe rubriek gaat Jackie, van JouwLijfenLeven.nl, op reis door de gemeente Renkum, ze ontmoet mensen en kijkt naar wat hun spirituele belevenissen zijn. In dit eerste artikel verteld zij over zichzelf en haar praktijk.

Jackie is haar hele leven lang al sensitief geweest. Ze dacht dat iedereen beelden zag of dingen hoorde toen ze jong was, maar later bleek dat niet zo te zijn. Veel mensen keken er raar tegen aan en vonden haar ook een beetje raar. Anders dus. Ze was hierdoor een stil kind, wat leefde in haar eigen wereldje.

Toen ze begin 20 was ging ze samenwonen en haar man was wars van alles wat maar met spiritualiteit te maken had. Na jaren te hebben samengewoond werd de relatie verbroken en barstte ook de spiritualiteit los. Er was geen houden aan. Het helder weten, horen, zien, voelen en ruiken was er gewoon weer. Maar nu brak er een periode aan van hoe hiermee om te gaan?

Het was niet eenvoudig! Maar door het verder ontwikkelen, het volgen van trainingen en in balans brengen van het één en ander kwam er stabiliteit. Door haar werk bij IBM kwam ze in een totaal andere wereld terecht wat niets te maken had met spiritualiteit. En toch kabbelde het gewoon voort. Naast haar werk volgde Jackie een HBO opleiding gedrags- en hypnotherapie, behaalde een master,  ontwikkelde haar technieken en startte haar eigen bedrijf.

Na een BDE (Bijna dood ervaring) in 2010 ontwikkelde het gevoelig/sensitief zijn zich nog verder en brak er een periode aan waarin het leven zeer zwaar was. Gelukkig stabiliseerde dit zich weer en kon zij zich verder richten op het helpen van anderen.

En dan verhuizen naar Renkum

In 2016 verhuisde Jackie naar Renkum en heeft het goed naar haar zin. Ze heeft inmiddels een grote kring van mensen om haar heen verzameld en voelt zich hier thuis. In augustus 2018 is Jackie gestopt bij IBM en richt ze zich volledig op haar bedrijf.

Ze begeleidt met name Hoogbegaafden en Hoog Sensitieve personen in een individueel traject om hen te ondersteunen in het vinden van hun balans. Af en toe neemt ze deel aan een spirituele beurs waar ze onder andere foto’s leest, boodschappen doorgeeft vanuit de spirituele wereld en healingen geeft. 

Regelmatig zullen er nieuwe blogs van Jackie verschijnen op Renkum Nieuws waarin zij allerlei onderwerpen aansnijdt en kennis maakt met spirituele mensen in onze gemeente.

De volgende blog zal gaan over Mariette Klomp die met haar helende handen, mens en dier inzichten geeft.

Heb je vragen mail Jackie dan op; [email protected]

Cookieinstellingen