Aan de slag met ideeën tijdens het GB Dorpscafé

Foto: GemeenteBelangen

Inwoners hebben vaak goede ideeën voor hun buurt of dorp. Wat is er nodig om zo’n idee te laten groeien en bloeien? Wat is de rol daarbij van de gemeente of van de politiek? Hoe vergroot je de kans op succes?

Over dit onderwerp organiseert GemeenteBelangen op vrijdag 10 februari het Ideeëncafé in de Kreek in Oosterbeek.

Mooie ideeën laten bloeien

ideeënFractievoorzitter Mireille Jansen: “We willen samen met inwoners onderzoeken hoe je mooie ideeën kan laten groeien en bloeien. Om het gesprek op gang te helpen hebben we inwoners uitgenodigd die met een idee aan de slag willen en vertelt wethouder Daniëlle van Bentem hoe zij ideeën bij inwoners ophaalt. De ondersteunende rol vanuit De Gelderse Leefbaarheidsalliantie komt ook aan bod net als de geleerde lessen van een succesvol buurtinitiatief. Het wordt een avond waarin we ervaringen en kennis willen delen zodat de kracht van inwoners wordt versterkt, zonder dat politieke kleur een rol speelt. Het wordt een inspirerende avond voor iedereen.”

Luister, denk en praat ook mee in het Ideeëncafé op vrijdag 10 februari vanaf 19.30 uur in De Kreek, Weverstraat 24 in Oosterbeek. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Er wordt gezorgd voor een drankje en bitterballen.

Meer informatie over dit initiatief staat op gbdorpscafe.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen