Een ontspannende Energetische Facelift zonder Botox

nov 16 2019, 10:57 Spiritualiteit
326cd622 0975 4e70 ae14 04caf72868c1
De laatste tijd komen er veel cliënten die de Energetische Facelift van Access Conciousness willen ervaren. De resultaten zijn vaak verrassend; Ontspanning, rust en ze zien er beter uit, zijn blij en voelen zich lekker.

Door Jackie Crince Le Roy

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. De weefsels van de borst, de hals en het gezicht worden behandeld.
Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen.
Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling!

Veranderingen

Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.
Wil jij jouw lichaam en geest verjongen zonder Botox en operaties? Dan is dit iets voor jou! Wil je het zelf ook ervaren? Maak dan een afspraak voor een Energetische Facelift behandeling. Neem dan contact op met Jackie op 0648024624 of stuur een mail naar [email protected]